Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Εξαιρετική δράση του Τομέα ΕΠΑΜ Σαρωνικού

ΔΡΑΣΗ  ΤΟΜΕΑ  ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΜΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΗΤΑΝΕ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ.
ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΥΛΙΚΟ ΣΕ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΑΤΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 23-4-1827
Δολοφονείται ο Γεώργιος Καραϊσκάκης σε ηλικία 42 χρόνων.

Σήμερα 23-4-2013 τιμούμε την μνήμη του ήρωα, που αν και φυματικός στα 37 του, με την αξιοσύνη του και την προσφορά του κατάφερε να γίνει ο γενικός αρχηγός του στρατού. Στο πρόσωπό του τιμούμε τους προγόνους μας που χύσανε ποτάμια αίματος για να είμαστε εμείς σήμερα "ελεύθεροι".
 
Γιος της καλόγριας Ζωής Ντιμισκή και του φοβερού αρματολού Δημήτρη Καραϊσκου, πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια.  
Ο Φαναριώτης "ραδιούργος" Μαυροκορδάτος με τσουβάλια λίρες ήρθε νύκτα στο Μεσολόγγι και αφού εξαγόρασε συνειδήσεις βρέθηκε στο Ναύπλιο με 300 παρατρεχάμενους ομοίους του και σχημάτισε κυβέρνηση. 
Ο λαός με τους ηγέτες του πολεμούσε τους Οθωμανούς και ο Μαυροκορδάτος, Ζαΐμης, Κωλέττης, Κουντουριώτης, Μεταξάς κλπ "νάνοι"," δειλοί " και "εφιάλτες" μοίραζαν εξουσία και ρόλους εν αγνοία του λαού. Φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη, δολοφόνησαν τον Ανδρούτσο , οδήγησαν τον λαό σε εμφύλιο, (Μοραΐτες- Ρουμελιώτες) και κατόπιν μαζί με τους προστάτες τους, τους ΄Αγγλους αποφάσισαν Ελλάδα να είναι μόνο η Πελοπόννησος.
 
Ο γίγαντας λαός με ηγέτη τον Καραϊσκάκη τους χάλασε τα σχέδια. Σε έξι μήνες ελευθέρωσαν την Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια. Κατόπιν ήρθε στην Αθήνα να τσακίσει την στρατιά του Κιουταχή και καθώς ήταν βέβαιο ότι θα ελευθέρωνε και την Αθήνα τον δολοφόνησαν.

Μορφή ηρωική, ατίθαση, ελεύθερη πέρασε στην αθανασία, υπηρετώντας τις μεγάλες και πανανθρώπινες αξίες της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Μεθύστε με το αθάνατο κρασί του 21.

Αθάνατος!!

Ε.ΠΑ.Μ
ΤΟΜΕΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: