Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Tρία χρόνια… μνημόνια, τρία χρόνια συμφοράς για την Ελλάδα και τους έλληνες

Η 23η Απριλίου του 2010 θα μείνει χαραγμένη για πάντα στις μνήμες των Ελλήνων  πολιτών. Ήταν η μέρα που ο ανεκδιήγητος  Γιώργος Παπανδρέου,  ανακοίνωσε από το ακριτικό Καστελόριζο, χωρίς τύψεις και χωρίς καμία αιδώ, πως η χώρα θα σωθεί με τη βοήθεια του… ΔΝΤ και των εταίρων μας στην ΕΕ! Τέτοιο απύθμενο θράσος είχε! 

Δύο κολασμένα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο τότε…φερόμενος και ως  πρωθυπουργός της Ελλάδος ταγμένος να υπηρετήσει το εθνικό συμφέρον, κατέβηκε στο Καστελόριζο και δήλωσε: «Ξέρουμε τον δρόμο για την Ιθάκη και έχουμε χαρτογραφήσει τα νερά… Ο τελικός μας στόχος, ο τελικός μας προορισμός, είναι να απελευθερώσουμε την Ελλάδα από επιτηρήσεις και κηδεμονίες», και φυσικά εννοούσε και ήξερε ότι επεδίωκε το εντελώς αντίθετο! Και τότε ο Ελληνικός λαός στην πλειοψηφία του το έφαγε αυτό το τερατώδες και ενσυνείδητο ψέμα! Και αυτό πληρώνει μέχρι σήμερα.
 

Τρία χρόνια μετά και οι αρχιτέκτονες της εισόδου της Ελλάδας στο ΔΝΤ και όλοι οι συνοδειπόροι τους, επιμένουν στη συνταγή των μνημονίων, με τις εντολές πλέον των δανειστών, που εκτελούν  με κλειστά τα μάτια! 

 Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, οι υπέρμαχοι των μνημονίων και οι υποστηρικτές της λιτότητας, άλλαξαν ρότα… 

Κάποιοι εξακολουθούν και  δίνουν την ψευδαίσθηση πως όλα βελτιώνονται…

Με πρώτο και κύριο τον επωνόμαζόμενο και υπουργό οικονομικών που βλέπει στο τέλος του ''13 την αρχή της...... ανάπτυξης!

 Και από κοντά του τα υπολείματα δύο ανύπαρκτων πλέον κομμάτων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, που ενώ  δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα απολύτως στο λαό,  σιγοντάρουν αυτές τις δηλώσεις, προσπαθώντας με δόντια και νύχια να γαντωθούν όσο πιο πολύ μπορούν στην εφήμερη εξουσία που τους παρέχει αυτή η συγκυβέρνηση. Πίσω όμως έχει η αχλάδα την ουρά. 

Από την άλλη όμως πλευρά, δεν είναι μικρή και η ευθύνη των λεγόμενων αντιμνημονιακών κομμάτων της Βουλής, αφού εκτός από το να ρίχνουν άσκοπες και άστοχες καταγγελίες, δεν κάνουν τίποτα το ουσιώδες για να δώσουν ένα τέλος στην κατάσταση αυτή.!

Δεν κάνουν αυτό που ο λαός τους φωνάζει.!

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ  από μία κατ όνομα Βουλή και ΔΩΣΤΕ  τη μάχη της ανατροπής και του νέου ξεκινήματος μαζί με το Λαό!
 
Γιατί δεν το κάνουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: