Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Βλέπει «κόσμο» ο Τσίπρας !


H “στροφή” στον ρεαλισμό, έχει οδηγήσει το τελευταίο διάστημα τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σε σειρά συναντήσεων με ειδική σημασία. Πρώτα είδε τους εκδότες (ΔΟΛ, Πήγασος, Καθημερινή και Πρώτο Θέμα) και ....
μετά ήρθε η σειρά των επιχειρηματιών.

Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε σε “κλειστή” εκδήλωση που διοργάνωσε το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο- εκδήλωση που δεν είχε προαναγγελθεί- στην οποία παραβρέθηκαν γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου: Δ. Μελισσανίδης, Δ. Καλλικάντσης, Δ. Κοπελούζος, Γ. Περιστέρης, Σ. Δασκαλάκη -Μυτιληναίου, Θ. Βασιλάκης και πολλοί άλλοι.
Μαθαίνω δε ότι παρόντος του κ. Μελισσανίδη που διεκδικεί τον ΟΠΑΠ, δεν προέβαλε το σύνολο των αιχμηρών ενστάσεων του ΣΥΡΙΖΑ για την πώληση του Οργανισμού… Οι πληροφορίες παρ’ όλα αυτά επιμένουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ συλλέγει πληροφορίες από διάφορες πλευρές για δραστηριότητες και εκκρεμότητες του «Τίγρη».

Επίσης στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” επιχειρήσεις όπως ΑΒ Βασιλόπουλος, Metlife, Chevellas, Ernst&Young, Καζίνο Λουτρακίου…

Από τον τραπεζικό χώρο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είδε τους Αλέξανδρο Τουρκολιά της Εθνικής Τράπεζας, Σταύρο Λεκκάκο της Πειραιώς και Γιάννη Γαμβρίλη της ATTICA.


http://rizopoulospost.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: