Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Από τα γεγονότα στην Ιερισσό!

 Γράφει και περιγράφει η σ. Έφη Μυλωνάκη από πυρήνα ΕΠΑΜ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΛΟΝΗΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ..!!!!
Στις 3:15 π.μ. άντρες της ΕΛ.ΑΣ είσεβαλαν σε σπίτια στην Ιερισσό, σπάζοντας τις πόρτες, και αρπάζοντας δύο άτομα. Δε γνωρίζουμε πού βρίσκονται οι συλληφθέντες. Το Α.Τ. Ιερισσού είναι κλειστό. Άνθρωποι απ΄όλη τη, περιοχή μαζεύονται στην πλατεία Ιερισσού.

Ξαναζούμε το έπος 40' επι ναζιστικής κατοχής....
http://youtu.be/6L1sSsOP2c4
Γυρνάνε εξω απ' τα σπίτια μας οι μπάτσοι...χτυπάνε...

Ομως.....
Γυαλιά καρφιά έκαναν οι κάτοικοι της Ιερισσού το αστυνομικό τμήμα μετά τις δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στα μεταλλεία χρυσού. Οι κάτοικοι εξαγριωμένοι μετά την
"εισβολή" των ΕΚΑΜ στα σπίτια δύο συγχωριανών τους πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και προκάλεσαν εκτεταμμένες καταστροφές. Πέταξαν έξω ότι βρήκαν στα γραφεία και τα έβαλαν φωτιά. Αυτή τη στιγμή το χωριό έχει "ερημώσει" καθώς οι περισσότεροι κάτοικοι κατευθύνονται στον Πολύγυρο όπου αναμένεται να οδηγηθούν οι δύο συλληφθέντες.
 
Ενας λαός αποφασισμένος...έτοιμος για ολα, ακόμα και να δώσει τη ζωή του, όπως ειχαμε καταγράψει το ψυχογράφημά του, οταν βρεθήκαμε στις 23/3 στη Χαλκιδική με ενα ολόκληρο κλιμάκιο απο το Ε.ΠΑ.Μ. σε ένδειξη αλληλεγγύης,οπου μοιραστήκαμε απόψεις πολιτικών ανησυχιών και κατεβήκαμε μαζί τους στο συλλαλητήριο που ειχε γίνει στο Σταυρό της Ιερισσού. 
Ενας λαός που δεν αστειεύεται....!!!!!!!!!!!

Και φυσικά, οι μπάτσοι εγκατέλειψαν το αστυνομικό τμήμα της Ιερισσού μαζί και τα όπλα τους χεσμένοι, γιατί ήξεραν τι τους περίμενε...
πριν φτάσουν οι Ιερισσιώτες και τα κάνουν γυαλιά καρφιά....
http://youtu.be/niccL1EC1XQ
Σκληρή Χούντα

Εφη Μυλωνακη

Δεν υπάρχουν σχόλια: