Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Όταν η εθελοδουλεία δεν έχει όρια!

Πρετεντέρης: Κι όμως το ΠΑΣΟΚ κινείται!

Σχόλιο:Και όμως βρέθηκε άνθρωπος που βρήκε να πει καλό λόγο για το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και μάλιστα να διαπιστώσει ότι είναι σε άνοδο!! Και γιαί παρακαλώ; Γιατί ήταν αυτός(ο Μπένυ) και το παράρτημα του κόμματος που διατηρεί, μέχρι φυσικά τις επόμενες εκλογές, που έδωσε τη σταθερότητα που είχε ανάγκη η χώρα! Τρελαίνεσαι τώρα ή όχι; Η εθελοδουλεία και ο δωσιλογισμός βαφτίζονται σταθερότητα, υπέρτατο εθνικό καθήκον και δε βαριέσαι τωρα αν η ανεργία εφτασε πλέον κοντά στο 30% και οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις για πρώτη φορά τα τελευταία 50 χρόνια; Τι αξία έχουν όλα αυτά, μπροστά στο γεγονός ότι η κυβέρνηση αυτή μπορεί ακόμη και εξασφαλίζει αυτό που ο ''κύριος''  ονομάζει σταθερότητα, όπωςτην εννοούν αυτός και άλλοι όμοιοί του!

Δίκαια λοιπόν υποστηρίζεται από πολύ κόσμο, ότι του αξίζει μια θέση στο Πάνθεον των δωσιλόγων, όπως και τόσων άλλων!

 

Giannis-Pretenteris
Τη διαπίστωση ότι το ΠΑΣΟΚ ανακάμπτει πολιτικά, κάνει ο Γιάννης Πρετεντέρης με άρθρο το οποίο υπογράφει σήμερα στα “Νέα”.
 
“Η δημοσκοπική ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ είναι ίσως το μοναδικό καινούριο στοιχείο των θερινών δημοσκοπήσεων. Μια μικρή αλλα σταθερή ανάκαμψη, τη στιγμή που πολλοί το είχαν ξεγράψει.
 
Η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση έδωσε στο ΠΑΣΟΚ χώρο. Και η αναβαθμισμένη παραμονή στην κυβέρνηση έδωσε στο ΠΑΣΟΚ ρόλο.
 
Έτσι, σχεδόν εκ των πραγμάτων, οι στρατηγικές ανακολουθίες του περασμένου δωδεκάμηνου αποτελούν παρελθόν.
 
Σε μια κοινωνία που εμφανώς προτάσσει την πολιτική σταθερότητα, το ΠΑΣΟΚ παίρνει ανάσα ζωής, επειδή διασφάλισε αυτήν ακριβώς την επιλογή.
 
Δεν αρκεί βεβαίως που το ΠΑΣΟΚ βρήκε στρατηγική, οφείλει και να την υπηρετήσει.
 
Εφεξής, η πορεία του ΠΑΣΟΚ καλείται να είναι μια πορεία σταθερότητας. Προφανώς δύσκολη, προφανώς δυσβάσταχτη, προφανώς αχαρτογράφητη. 

Αλλά, για πρώτη φορά εδώ και καιρό, είναι μια πορεία με προοπτική”, επισημαίνει μεταξύ άλλων στο άρθρο του στα “Νέα” ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: