Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Η θεατρική παράσταση του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνεται σαν φάρσα αυτήν τη φορά!

ΤΩΡΑ: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πανό στη Βουλή

Την εμφάνισή τους έκαναν περισσότεροι από δέκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι εξήλθαν του κοινοβουλίου και ανήρτησαν πανό που ανέγραφε: «Να απολύσουμε την κυβέρνηση, όχι στις απολύσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα».








Μεταξύ των βουλευτών που συμμετείχαν στη συμβολική διαμαρτυρία ήταν οι κ.κ. Λαφαζάνης, Βαρεμένος, Κουράκης, Μιχελογιαννάκης, Σταθάς. Εν συνεχεία κατέβηκαν στην οδό Αμαλίας, δεχόμενοι τις επευφημίες των διαδηλωτών που φώναζαν: Ήρθε η ώρα της ανατροπής.

ΣΧΟΛΙΟ:  
Είναι η 2η φορά που ακριβώς το ίδιο έργο κατεβαίνει στην Πλατεία Συντάγματος από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα από τον ίδιο κακό σκηνοθέτη. 

Η πρώτη φορά ήταν πριν από 6-7 μήνες, όταν συζειτείτο στη Βουλη η νεά δανειακή σύμβαση αν δεν απατώμαι, τότε που οι υπάλληλοι της Βουλής δήλωσαν αδυναμία εκτέλεσης των καθηκόντων τους και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ άφηναν με διαρροές να φανεί ότι θα εγκαταλέιψουν  τη Βουλή!!

Και  πράγματι έφυγαν, κουβαλόντας μάλιστα και  ένα πανό, καλή ώρα όπως το σημερινό και αφού το περιέφεραν δίκην ''φερέτρου'' μπροστά από ''θριαμβολογούνετες'' οπαδούς τους, έκανα  μεταβολή και επέστρεψαν στο θεάρεστο έργο που επιτελούν στο κοινοβούλιο! 

Έκτοτε, ήρθαν μέτρα και πάλι μέτρα, αυτοκτονίες, πείνα στον κόσμο, κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων, χαράτσια, διώξεις και πάλι μέτρα, για να φτάσουμε σε πλειστηριασμούς και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων κατά  χιλιάδες, στο όνομα της πολιτικής του μονόδρομου των μνημονίων, της χρεοκρατίας, της ευρωζώνης και του ευρώ! 

Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θριαμβολογούσε και ξεσπάθωνε για διαγραφή χρεών, για απειλές και μαγκιές προς τους δανειστές και άλλα πολλά, που θα ελάφρωναν τον χειμαζόμενο λαό. 
Σήμερα ο λαός υποφέρει ακόμη πιο πολύ και το πανό του ΣΥΡΙΖΑ γραφει ''ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ!''

Και  δεν ντρέπονται για το ψέμα τους. Δεν ντρέπονται γιατί μόλις πριν από μια ημέρα αποφάσισαν στο συνέδριό τους, παραμονή στην ευρωζώνη, στο ευρώ πάσει θυσία! 

Χωρίς να αφήνουν την παραμικρή χαραμάδα διαφυγής, ψήφισαν όχι στη μονομερή διαγραφή των χρεών, αλλά στη διαπραγμάτευση για ενδεχόμενη διαγραφή μέρους αυτών!! 

Και έχουν το θράασος να βγαζουν πανό στη γύρα! 

Για μια ακόμη φορά τους προκαλούμε.

Αν θέλετε το καλό του λαού και της χώρας, αν πονάτε για ότι συμβαίνει εδώ και αν θέλετε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να δωσετε λύση και ΑΝΑΤΡΟΠΗ,  εγκαταλείψτε τα ακριβοπληρωμένα έδρανα της βουλής και αντί για πανό, δωστε τους ίδιους τους εαυτόυς σας στον κόσμο. Γίνετε ένα με αυτόν και τον πόνο του.! 

Όσο εξακολουθείτε να φέρεστε κατά  τον ίδιο τρόπο να είστε σίγουροι ότι ο λαός θα σας το ξεπληρώσει και μάλιστα πολύ χειριτερα από ότι θα ξεπληρώσει τους σημερινούς δωσίλογους, γιατί εσείς θέλετε να δηλώνετε και αριστεροί!
Δημήτρης Κυπριώτης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντιγράφω από την απόφαση που ψηφίστηκε:

13. 2. Αποτρέπουμε τη μετατροπή της χώρας μας σε αποικία χρέους. Επαναδιαπραγματευόμαστε τις δανειακές συμβάσεις και ακυρώνουμε τους επαχθείς όρους τους, θέτοντας ως πρώτο θέμα τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, πραγματοποιώντας λογιστικό έλεγχο. Όπως ήθελε να συμπυκνώσει το σύνθημα «καμιά θυσία για το ευρώ», απόλυτη προτεραιότητα για εμάς είναι η αποτροπή της ανθρωπιστικής καταστροφής και η ικανοποίηση των κοινωνικών αναγκών και όχι η υποταγή σε υποχρεώσεις που άλλοι ανέλαβαν υποθηκεύοντας τη χώρα. Δεσμευόμαστε ότι θα αντιμετωπίσουμε τις ενδεχόμενες απειλές και τους εκβιασμούς των δανειστών με όλα τα δυνατά όπλα που μπορούμε να επιστρατεύσουμε, ενώ είμαστε ήδη έτοιμοι να αναμετρηθούμε με τη δυσμενέστερη εξέλιξη, σίγουροι ότι ο ελληνικός λαός θα μας στηρίξει.

Ανώνυμος είπε...

Καλη η κριτική οκ. Δικαίωμα του καθενός, αλλά δεν είναι όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ το ίδιο. Και τέλος πάντων σταματείστε επιτέλους κ. Κυπρίωτη να τα βάζετε μόνο με το ΣΥΡΙΖΑ. Σαν να έχετε ξεχασει ποιοι ειναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι στον τόπο. Ασκείστε κριτική, αλλά προσέχτε τελικά μην απλως καταλήξετε να προσφέρετε υπηρεσίες σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Καλοπροαίρετα το λεω.

Ανώνυμος είπε...

Τους χαζούς παριστάνουμε εδώ, οι σχολιαστές, ή τους αδαείς ή κάτι άλλο, βρε παιδιά;
Αφού η χώρα δεν μπορεί να κάνει τίποτε απολύτως μεσ το ευρώ, t;oso s;igoyra όπως ο ήλιος ξέρετε, βγαίνει απ'την ανατολή...(είθισται τέλοσπάντων)...δείτε λίγο επιτέλους τα οικονομικά, δείτε επιτέλους τους διεθνείς νόμους και κανονισμούς... Κουτόχορτο για τον κοσμάκη δηλαδή;
Ως πότε;

Ανώνυμος είπε...

εγω βλεπω πληρη διασπαση του λαου, αλου γεσεε αλου αδεδυ αλου παμε αλου επαμ αλου συριζα αλλα ολοι θελουν το καλο της χωρας, ενω ολοι στην ουσια μπορει και αθελα λογο των πολιτικων τους πιστευω να εξηπηρετουν το συστημα,αν δεν ενωθουμε ολοι χωρις πολιτικα πιστευω δεν γινεται τιποτα,διασπασμενοι παρτε το χαμπαρι δεν γινεται επανασταση, το μονο που γινεται ειναι να μεγαλωνουν τα δεινα του κοσμου και ως αντιδραση να στρεφεται ο καθε απελπισμενος ελληνας για βοηθεια στην χρυση αυγη που βαινει ολοταχως για δευτερο κομα απο το φαγητο που της δινουν τα κομματα και οι συνδικαλιστες κοινηματα και αλλοι.