Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Άντε πάλι πήραμε την δόση μας ...τηματικά!

 ΣΧΟΛΙΟ: Ακουσατε, ακουσατε, πηραμε τη δοση μας, τμηματικα και εχει ο Θεος! Μας ακουμπησαν ακομη λιγο, δεν πειραζει ομως, αφου μας δωσανε και που ξερεις μπορει να μας μειωσουν τον Αυγουστο που είναι παχιες οι μυγες και τον ΦΠΑ στην εστιαση! Σανιδα ρεεεεεεεεεέ

 

Στουρνάρας: Δύσκολη η συμφωνία αλλά τα καταφέραμε!!(Τι λες ρε μεγάλε)

 Ποιος σας φαίνεται ότι είναι ο υπουργός και ποιος υπαλληλος δίνει αναφορά;

Ποιο είναι το επόμενο μάρμαρο που πρεπει να πληρωθει;

Όσον αφορά τις προαπαιτούμενες δράσεις που θα πρέπει να υλοποιηθούν έως το τέλος του Σεπτεμβρίου, είναι τέσσερις, σύμφωνα με τον Γ. Στουρνάρα.

Ειδικότερα, πρόκειται για την αναδιάρθρωση (ξεπούλημα- απολύσεις) της ΕΛΒΟ, των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και της ΛΑΡΚΟ, την καταβολή (με άλλα δανεια) των οφειλούμενων του ευρύτερου δημοσίου τομέα προς την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ, την υπαγωγή (ΑΠΟΛΥΣΗ ΨΕΥΤΕΣ) 12.500 δημοσίων υπαλλήλων στο πρόγραμμα κινητικότητας και την έγκριση του κώδικα των δικηγόρων.( Να μην μπορούν να κουνηθούν)

Όπως ανέφερε ο Γ. Στουρνάρας, αυτό σημαίνει ότι μετά τον Οκτώβριο ενδέχεται να εξεταστεί η έγκριση της επόμενης δόσης, ύψους 1,8 δισ. ευρώ. Το ακριβές ποσό, ωστόσο, θα εξαρτηθεί από το πρωτογενές πλεόνασμα ( ΡΕ ΑΣΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ, ΠΟΙΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΟΠΑΝΑΤΕ) που θα εμφανίσει η Ελλάδα, διευκρίνισε ο υπουργός.

Όσον αφορά στο θέμα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση, ο Γ. Στουρνάρας ανέφερε ότι στις επόμενες δέκα ημέρες θα γνωρίζουμε αν η Τρόικα συμφωνεί (ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ). Αν τελικά συμφωνήσει η Τρόικα, το μέτρο θα εφαρμοστεί από την 1η Αυγούστου, σημείωσε ο υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: