Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

24ώρα απεργιακά παιχνιδάκια για...εκτόνωση!

ΣΧΟΛΙΟ:Με τα γνωστά   ...κολπάκια τους οι απαξιωμένες συνδικαλιστικές οργανώσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ δεν μπορούν πλέον να συνεχίσουν να κοροιδεύουν τον κόσμο με την 24ωρη γυμναστική που κατά καιρούς κάνουν, έτσι για τα μάτια του κόσμου. Έχουν εκπέσει στην ανυποληψία   όλων με τη συμπαιγνία τους με ότι αντιδραστικό και ενάντια των συμφερόντων των εργαζομένων εφαρμόζουν. Άραγε για πόσο ακόμα;

Οι πρώτες φωτογραφίες από τις σημερινές συγκεντρώσεις.




Τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, οι προνοιακές μονάδες και το ΕΚΑΒ θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, ενώ κλειστές θα μείνουν οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες. Παράλληλα, προβλήματα θα σημειωθούν και στις συγκοινωνίες. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν - μεταξύ άλλων - οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι δικαστικοί, οι ναυτικοί, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ.

Τα συλλαλητήρια στην Αθήνα

Υπό βροχή ξεκίνησε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια  στις 10.30. Οι 5.000 συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν πορεία προς το Σύνταγμα στις 11.00.

Λίγο πριν τις 11.30, η πορεία του ΠΑΜΕ πέρασε από την πλατεία Κλαυθμώνος 



Διαμαρτυρία απολυμένων καθαριστριών στο ΥΠΟΙΚ

Συνεχίζονται και σήμερα οι διαμαρτυρίες των απολυμένων καθαριστριών έξω από το Υπουργείο Οικονομικών. Οι καθαρίστριες απέκλεισαν από νωρίς δύο εισόδους του κτηρίου, το οποίο αυτήν την ώρα βρίσκεται υπό αστυνομικό κλοιό. Οι 595 απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΠΟΙΚ και το απόγευμα της Τρίτης, ενώ δηλώνουν αποφασισμένες να συνεχίσουν τον αγώνα τους για την επαναπρόσληψή τους.











Δεν υπάρχουν σχόλια: