Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Μετά την στρατιωτικού τύπου επέμβαση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, τι;

            Ολοι τη Δευτέρα, στο Πολυτεχνείο!

00 epam logo final

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται έκπληξη για την επέμβαση των ΜΑΤ, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. 

Είχε προαναγγελθεί, από την 11η Ιουνίου, όταν το σκοτάδι κατέλαβε τους τηλεοπτικούς δέκτες της Δημόσιας Τηλεόρασης, με απόφαση της συγκυβέρνησης. 

Η τροϊκανή χούντα εξαναγκάστηκε τελικά να δείξει, για ακόμα μια φορά, το αυταρχικό της πρόσωπο και να δώσει με τη βία των πραιτοριανών της τη χαριστική βολή στην όποια ελεύθερη και ανεξάρτητη ενημέρωση εκπορεύονταν από τους λιγοστούς εργαζόμενους εκεί.

Η στρατιωτικού τύπου επέμβαση, τα ξημερώματα στο Ραδιομέγαρο, με τις ευλογίες της Δικαιοσύνης, μόνο ως τρομοκρατική επιχείρηση εναντίον του Ελληνικού λαού μπορεί να χαρακτηριστεί και ως τέτοια να αντιμετωπιστεί.

Το Ε.Πα.Μ, από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των εργαζομένων, της ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα, όχι με επικοινωνιακούς όρους αλλά με πράξεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης και με τη λογική ότι ο αγώνας τους πρέπει να συναντήσει τον αγώνα όλων των υπολοίπων κλάδων, σωματείων, κινημάτων και κάθε Ελληνα πολίτη που λένε ΟΧΙ στην νέα κατοχή, ώστε να σχηματιστεί ένα ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο το οποίο θα διεκδικήσει: Ελευθερία – Δημοκρατία - Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: