Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Αναμνήσεις και συγκρίσεις από τις ανοικτές συγκεντρώσειςπολιτών στην πλατεία Συντάγματος με γνωστούςοικονομολόγους!

ΣΧΟΛΙΟ:
 Είναι πολύ σημαντικό η μνήμη μας να μην μας εγκαταλείπει, για όσα έχουμε ζήσει, έχουμε ακούσει ή έχουμε κάνει. 
Οι πολιτικοί (φυσικά όχι όλοι), στηριζόμενοι στο γεγονός ότι ο περισσότερος κόσμος γρήγορα ξεχνάει, κανουν αυτά που κάνουν και ενεργούν όπως θέλουν αμέσως μετά από τη ψήφο που πήραν.
 Ανεξέλεγκτοι δε όπως είναι από το σύτημα και χωρίς υποχρέωση λογοδοσίας, όχι μόνο ξεχνάνε τι έχουν πει και τι έχουν υποσχεθεί, αλλά έχουν τη μοναδική ικανότητα θρασύτητας να σε κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια σου και να σου παρουσιαζουν το άσπρο - μαύρο. 
Μάλιστα αυτό καλύπτεται από τη γενική ρήση ότι "η πολιτική είναι η δύναμης του εφικτού" και...τελειώσαμε. 
Στο παρακάτω video, προβάλλονται οι θέσεις τριών γνωστών οικονομολόγων της Πατρίδας μας και ενός συνταγματολόγου, απο τις τοποθετήσεις που έκαναν σε μια από τις περίφημες και αξέχαστες λαικές συγκεντρώσεις της πλατείας Συντάγματος τον μήνα Ιούνιο του 2011. 
Τώρα μας δίνεται η ευκαρία να τους "τσεκάρουμε" να δούμε πόσο σταθεροί έχουν μείνει από τότε στις απόψεις τους για την κρίση στην Ελλάδα και στον τρόπο αντιμετώπισής της. 
Οι δύο από αυτούς τυχαίνει να έχουν περάσει λεόν στο στίβο της ενεργής κοινοβουλευτικής πολιτικής (Τσακαλώτος-Κατρούγκαλος) και οι άλλοι δύο, (Βαρουφάκης-Καζάκης) εξακολουθούν να ενημερώνουν τον κόσμο στο γνωστικό τους αντικείμενο αυτό της οικονομίας. Τα σχολια δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: