Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

“Επιστροφή στη δραχμή για να βγει η Ελλάδα από αυτό το χάος”

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

 
 
 
 
 
 
 
Επιμένει ο γερμανός Οικονομολόγος Χανς Βέρνερ Ζιν.
Προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή, με αντάλλαγμα.. το κούρεμα του χρέους, προτείνει ξανά ο Γερμανός οικονομολόγος και πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Ifo του Μονάχου Χανς Βέρνερ Ζιν.
 
Η μονότονη προτροπή του γερμανού οικονομολόγου έρχεται μαζί με τον εκβιασμό για κούρεμα στο χρέος.
 
''Μια προσωρινή έξοδος από το ευρώ θα ήταν ο ευκολότερος τρόπος για την Ελλάδα προκειμένου να βγει από αυτό το χάος. Πιστεύω ότι η έξοδος από το ευρώ, η επιστροφή στη δραχμή και η υποτίμηση του νομίσματος και του εξωτερικού χρέους θα ήταν ο ευκολότερος τρόπος για την Ελλάδα προκειμένου να βγει από αυτό το χάος''.
 
Ο Χανς Βέρνερ Ζιν εξηγεί τι θα κερδίσουν οι Έλληνες με την επιστροφή στη δραχμή.
 
''Ο μέσος Έλληνας πολίτης θα βρεθεί σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Οι Έλληνες θα αγοράζουν και πάλι τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα, κλείνοντας μια περίοδο κατά την οποία η Ελλάδα ήταν καθαρός εισαγωγέας των εν λόγω προϊόντων. Θα μπορούν να υπάρξουν πολλές νέες θέσεις εργασίας στον αγροτικό τομέα''.


ΠΗΓΗ kontranews.gr

2 σχόλια:

Kaoukis είπε...


Ωωωω... μα είναι απλό! Απλούστατο. Τι σημασία έχει πως ονομάζεται το νόμισμα; δραχμή, ευρώ, δολάριο, φράγκο ή ρούβλι κλπ.;;; Σημασία έχει, αν η ΠΡΟΔΟΣΙΑ συνεχίζεται, με όποιο νόμισμα, αφού αυτό το νόμισμα- χρήμα, που είναι 100% προϊόν δικής μας εργασίας, συνεχίζει με τις ευλογίες των προδοτών που διαχειρίζονται την άγνοια και τις τύχες μας, να αφήνεται στα χέρια ιδιωτών τσιφλικάδων, που ονομάζονται τραπεζίτες και κατά ένα παράνομο, παράλογο και παράδοξο τρόπο και λόγο, και χωρίς αυτοί οι απίθανοι τύποι να παράγουν τίποτα, το απόλυτο τίποτα όμως, ρουφούν το χρήμα και το ΑΙΜΑ μας!!! Ηλίθιοι όλου του κόσμου, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!

Greek vegan 67 είπε...

Απόσπασμα από την ομιλία του δημοσιογράφου David Icke στο Wembley Arena του Λονδίνου φέτος τον Οκτώβριο στο οποίο αναφέρεται και ο Λουκάς Παπαδήμος https://www.youtube.com/watch?v=5YvffkIazUo