Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: ΒΑΡΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ


ΣΥΡΙΖΑ: Βάρβαρο και αντισυνταγματικό το χαράτσι της ΔΕΗ



 ΣΧΟΛΙΟ:

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα; 

Πως θα μπορούσε άραγε να απαντήσει  κανείς σήμερα στα διαγγέλματα του τότε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ από τον τότε αρχηγό του και σημερινό πρωθυπουργό; 

Τι θα πούνε άραγε  όλοι όσοι έδωσαν αγώνες τότε ενάντια στα χαράτσια, μαζί με αγωνιστές και του ΣΥΡΙΖΑ, που αρκετοί εξ αυτών είναι πρωτοκλασάτοι υπουργοί; 

Πως άραγε οι τελευταίοι θα αντιμετωπίζουν σήμερα  όλο αυτόν τον κόσμο (υπολογίζονται σε εκατοντάδες χιλιάδες), που παρότρυναν τότε να μην πληρώσουν τα χαράτσια, που έτρεχαν και διαδήλωναν έξω από εφορίες και τη ΔΕΗ, που έκαναν αλλεπάλληλες συγκεντρώσεις ενημέρωσης πολιτών και διαμαρτίες, που είχαν την πρωτοβουλία να παίρνονται αποφάσεις σε δημοτικά συμβούλια ενάντια στα χαράτσια και τόσα άλλα. 

Πολλοί θα αναρωτηθούν σήμερα. Για ποιον λόγο σύντροφοι ωθούσαμε τον κόσμο τότε να μην πληρώνει και να αντιστέκεται σε παράνομες και σε τετελεσμένες αποφάσεις  των τότε κυβερνόντων;

Τώρα τι έχουμε να του προτείνουμε;
  
Μήπως όσα η κ. υπουργός δήλωσε στη Βουλή; Τρεχάτε να πληρώσετε γιατί η εφορία θα κάνει τη δουλειά της; Απαντήστε!  

ΓΙΑ ΝΑ  ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ!
  
Αντισυνταγματικό και άδικο χαρακτηρίζει το χαράτσι της ΔΕΗ ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως το κίνημα εναντίωσης σε αυτό λαμβάνει πλέον πρωτοφανείς διαστάσεις.


 «Ο ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει τις εκατοντάδες πρωτοβουλίες, κινήσεις, επιτροπές, δημοτικές κινήσεις που ενωτικά και δυναμικά σε όλη τη χώρα συντονίζουν τον αγώνα για να αντιμετωπιστεί μια ακόμη επίθεση της μνημονιακής συμμαχίας.

Χαιρετίζει τους συνδικαλιστικούς φορείς και ιδιαίτερα τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ που συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτό το κίνημα, όπως και τους δήμους που στέκονται στο πλευρό των δημοτών τους.    

Καλεί τη μνημονιακή συμμαχική κυβέρνηση να πάρει ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ το απαράδεκτο φορομπηχτικό μέτρο, που δεν θα περάσει έτσι κι αλλιώς, επειδή οι πολίτες: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ - ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ - ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

Ο κόσμος της εργασίας με αυτοοργάνωση, αλληλεγγύη και ενότητα θα το ακυρώσει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: