Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ: ΝΔ –ΣΥΡΙΖΑ κράτα με να σε κρατώ!





Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και με τα «ρετάλια» που μαζεύτηκαν από δεξιά και αριστερά, ψηφίστηκε οριακά η Συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία δεν συμφωνούσε δήθεν η ΝΔ και για αυτό την χαρακτήριζε κακή-κάκιστη, ενώ έστελνε τα κομματικά της στελέχη και τους οπαδούς της στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία! 
Φυσικά η ίδια δεν θα μπορούσε να προσχωρήσει σε μια Συμφωνία Πρεσπών και άφησε το ΣΥΡΙΖΑ να κάνει τη «βρομοδουλειά». Τώρα όμως που είναι η ίδια κυβέρνηση  κάνει τον…. Κινέζο και ο Κ. Μητσοτάκης  το παν για να ενταχθούν τα Σκόπια στην ΕΕ, αφού είναι για το συμφέρον της Ελλάδας και της….. ΕΕ!! Και όχι μόνον αυτό, αλλά με περίσσιο θράσος και χωρίς να κοκκινίζει ο υπουργός του,  ο «μακεδονομάχος» Α. Γεωργιάδης, δηλώνει: «…και ο Μέγας Αλέξανδρος να ήταν πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε να την... καταργήσει!» Χαρείτε τους  αγνοί ψηφοφόροι της ΝΔ!

Με κυβέρνηση ΝΔ και με τις πλάτες τώρα του ΣΥΡΙΖΑ, μεταφέρονται οι πάσης φύσεως μετανάστες από τα Νησιά στην Ηπειρωτική Ελλάδα, με την υποδοχή τους στο λιμάνι του Πειραιά να είναι  προετοιμασμένη   από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!!  Να λοιπόν που τώρα, πόσο  όμορφα και ωραία  αντιστραφήκαν οι όροι και τη  βρομοδουλειά πλέον στη φάση αυτήν  την κάνει η ΝΔ, αφήνοντας άφωνους ακόμη και τους οπαδούς της,  ο δε ΣΥΡΙΖΑ από την μεριά της αντιπολίτευσης τώρα, απολαμβάνει την πολιτική που είχε  χαράξει και εφάρμοζε κρυφά εκείνος , «λιάζοντας» τους λαθρομετανάστες στην Ομόνοια και αλλού, κατά την προσφιλή έκφραση της κυρίας Τασίας, επειδή  εκείνον τον καιρό δεν  τολμούσε ποτέ να την εφαρμόσει φανερά, για  το φόβο της ψευτοκριτικής της ΝΔ!!!

Τι δεν καταλαβαίνετε;
Πάρα πολύ απλά, ο δικομματισμός ενεργεί σαν ένας καλός συνεταιρισμός μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων, που εναλλάσσει   κατά περιόδους «πρόεδρο και επιτελείο», που  εφαρμόζει  όμως την ίδια ακριβώς πολιτική, άσχετα ποιος είναι στη διοίκηση. Έτσι με τον τρόπο αυτόν δίνεται η ευκαιρία στα «συνεταιράκια», να ισοφαρίζουν τις μεταξύ τους υποχρεώσεις και ό ένας συνεταίρος  να βγάζει τον άλλον από  δυσκολίες που αντιμετωπίζει, όταν παίρνονται  αποφάσεις που δεν περιλαμβάνονται στις υποσχέσεις και στις δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει  απέναντι στο λαό,  πριν από την ανάληψη της διοίκησής τους! Έτσι απλά και καθαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: