Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Παλλαϊκή αλληλεγγύη αύριο και στη Λευκωσία!

troika-go-home-630.jpg

 
  Το «Δίκτυο Αλληλεγγύης» απηύθυνε έκκληση σε όλους του κοινωνικούς φορείς της Κύπρου να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση που επιδιώκει να έχει «χαρακτήρα παλλαϊκό και πανευρωπαϊκό»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο (Τετάρτη) έξω από το κτίριο της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Λευκωσία.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το «Δίκτυο Αλληλεγγύης Ελλήνων Πολιτών Κύπρου» και κόμματα με ανακοινώσεις τους καλούν τους Κύπριους πολίτες να δώσουν μαζικά το «παρών».
Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές της εκδήλωσης σημειώνουν πως το απόγευμα της Τετάρτης «η ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται μια νέα συμφωνία στον αντίποδα του μνημονίου, που θα προωθεί την ανάπτυξη και τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους».
Την ίδια ώρα, προστίθεται στην ανακοίνωση, οι κατάμεστες πλατείες της Ελλάδας, της Κύπρου και των άλλων ευρωπαϊκών πόλεων θα αποτελέσουν ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια της νέας ελληνικής κυβέρνησης.
Περαιτέρω σημειώνεται πως «οι Έλληνες και οι λαοί του ευρωπαϊκού νότου ασφυκτιούν και εξακολουθούν να πληρώνουν βαρύ τίμημα».
Το «Δίκτυο Αλληλεγγύης» απηύθυνε έκκληση σε όλους του κοινωνικούς φορείς της Κύπρου να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση που επιδιώκει να έχει «χαρακτήρα παλλαϊκό και πανευρωπαϊκό».
Την εκδήλωση στηρίζουν με ανακοινώσεις κόμματα και οργανώσεις, μεταξύ των οποίων το ΑΚΕΛ, η ΕΔΕΚ, η Συμμαχία Πολιτών και οι Οικολόγοι.
 Ακης Φάντης

Δεν υπάρχουν σχόλια: