Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Ο Μιχελάκης κατά Σαμαρά για το απαράδεκτο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Ευθεία επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε μέσα από τα social media, o πρώην εκπρόσωπος του… Αντώνη σαμρά, Γιάννης Μιχελάκης.

Αφορμή το απαράδεκτο κείμενο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Ελλάδα, που συντάχθηκε στην συνεδρίαση των αρχηγών των κομμάτων που το απαρτίζουν, στο οποίο παραβρέθηκε και ο Αντώνης Σαμαράς.


Πριν από την συνεδρίαση ο Γιάννης Μιχελάκης είχε γράψει: «Δεν φτάνει η παρέμβαση Σαμαρά στο Ευρωπαικό Λαϊκό Κόμμα για τερματισμό της λιτότητας, που δεσμεύτηκε στη Βουλη.
Θα χρειαστεί ευρύτερη εκστρατεία με κατ´ ιδιαν επαφές με ευρωπαίους ηγέτες. Η κατάσταση στη χώρα ειναι σε οριακό σημείο. Θέλει πανστρατιά!»


Μόνο που αυτή η πρόβλεψη του Γιάννη Μιχελάκη δεν επιβεβαιώθηκε από την στάση του αρχηγού του με αποτέλεσμα να βγει ένα κείμενο που κατακεραύνωνε την νέα κυβέρνηση και εκθείαζε τον Σαμαρά που αποδοκιμάστηκε από την ψήφο του ελληνικού λαού.

Ετσι ο Γιάννης Μιχελάκης έγραψε σήμερα: «Απαράδεκτο το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος χθες. Απαράδεκτη και η αποδοχή του από την ελληνική αντιπροσωπεία!Όταν το Ευρωπαϊκά Λαϊκό Κόμμα απαιτεί σεβασμό όλων των δεσμεύσεων αποκλείει κάθε διαπραγμάτευση!»

Πηγή:
http://anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια: