Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Ξεκινάει η λειτουργία της Εστίας Αλληλεγγύης του Κοινωνικού Ξενώνα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης,

Ξεκινάει η λειτουργία του Κοινωνικού Ξενώνα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένη

Ξεκινάει τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου η λειτουργία της Εστίας Αλληλεγγύης του Κοινωνικού Ξενώνα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, η οποία βρίσκεται στην Οδό Απόλλωνος 2 στη Βουλιαγμένη (παλαιό Λιμεναρχείο). 

Στην Εστία θα διατίθενται είδη τροφίμων, ενδυμάτων και οικιακών ειδών σε όσους ωφελούμενους συμπολίτες μας είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Η Εστία θα λειτουργεί καθημερινές από τις 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. και 5.00 μ.μ. έως 7.00 μ.μ. και το Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. Τις Κυριακές και τις αργίες θα παραμένει κλειστή.

Παράλληλα, στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης του Δήμου μας, χθες, (Τρίτη 23 Δεκεμβρίου) διανεμήθηκαν είδη τροφίμων σε πολλούς ωφελούμενους στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Τα τρόφιμα προήρθαν από την ευγενική προσφορά συμπολιτών μας, και ο Δήμος ευχαριστεί όσους προσέφεραν για τη δράση αυτή.

Για πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στο μητρώο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, ή για την προσφορά διαφόρων ειδών, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 2019904

Δεν υπάρχουν σχόλια: