Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ/ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ

 Σημείωση: Παρατίθεται η παρακάτω περίληψη πρόσκλησης του Κόμματος των πειρατών, που αναφέρεται σε σχετική πολιτική πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει και την οποία έχουμε ανακοινώσει σε προηγούμενη ανάρτησή μας.

 Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Κόμμα των πειρατών ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη συγκρότηση μιας πλατειάς Συμμαχίας ή Συνεργασίας ή Σύμπραξης (το πως θα οναμαστεί είναι και ζητούμενο) των Κομμάτων που έλαβαν μέρος στις τελευταίες ευρωεκλογές, με σκοπό τη τη συγκρότηση κοινού ψηφοδελτίου σε ενδεχόμενες εθνικές εκλογές, ώστε να καταστεί δυνατόν να εκφρασθεί στην Ελληνική Βουλή, το 17,13% του εκλογικού σώματος που ΔΕΝ εκπροσωπήθηκε στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο.

Στην πρωτοβουλία, σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε από το Κόμμα των πειρατών, θα λάβουν  μέρος καταρχήν 16 ή 17 Κόμματα, που αποδέχθηκαν την πρόταση-πρωτοβουλία τους, χωρίς να αποκλείεται η προσθήκη και άλλων στη συνέχεια του εγχειρήματος.

Η πρωτοβουλία δεν δεσμεύει κανέναν εκ των προτέρων σε τίποτα και η κάθε πολιτικη δύναμη θα προσέλθει στο διάλογο σεβόμενη τις αντιλήψεις και τα δικαιώματα των συμμετεχόντων, χωρίς κατ΄ανάγκη και να τα αποδέχεται.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίν στην αίθουσα Αντώνης Τρίτση από 6 μμ -9.30 μμ και η εκπροσώπηση των Κομμάτων θα γίνει από αντιπροσωπεία των 2-3 ατόμων.
Για το κομμα των Πειρατών
Θανάσης Γούναρης
αντιπρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής του Κόμματος πειρατών Ελλάδας

2 σχόλια:

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΝΤΑΛΙΟΣ είπε...

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. ( ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ) ΚΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ. - - Καλημέρα. Θα σας εξηγήσω πως εννοώ τον πολιτικό εκθεσιακό χώρο. Αυτή τη στιγμή όλα τα κόμματα που συμμετέχουν σε εκλογές, καταθέτουν το κάθε ένα χωριστά τη συμμετοχή τους στον Άρειο πάγο και το κάθε ένα χωριστά εκθέτει το πρόγραμμά του στους Έλληνες ψηφοφόρους. Όλα τα κόμματα λοιπόν ουσιαστικά συμμετέχουν σε ένα πολιτικό εκθεσιακό χώρο που ονομάζεται εκλογές. Θα πρέπει όμως ο συνδυασμός του κάθε κόμματος για να έχει εκπροσώπηση να λάβει το 3% των ψήφων. Διαφορετικά οι ψήφοι που λαμβάνει το κάθε κόμμα όχι μόνο δεν έχουν καμία αξία αλλά πριμοδοτούν αναλογικά και τα πρώτα κόμματα. Εδώ λοιπόν δεν έχουμε απλώς μία αδικία του εκλογικού νόμου αλλά συντελείται ένα πολιτικό έγκλημα διότι ο ψηφοφόρος που ψηφίζει το κόμμα του γιατί τον εκφράζει και είναι αντίθετος με τις κυβερνητικές πολιτικές και το πολιτικό κατεστημένο, ουσιαστικά επιδοκιμάζει τα κόμματα αυτά που με την ψήφο του ήθελε να τιμωρήσει. Άς ελευθερώσουμε τη σκέψη μας και ας σκεφτούμε απλά μαθηματικά. Μπορούμε λοιπόν όλα τα εκτός βουλής κόμματα να συμμετάσχουμε σε ένα νέο πολιτικό εκθεσιακό χώρο που η ψήφος του κάθε κόμματος όχι μόνο δεν θα χάνεται αλλά θα έχει πολιτική αξία γιατί θα εκπροσωπείται στο κοινοβούλιο. Το κάθε μικρό κόμμα ανάλογα με τις ψήφους του θα δικαιούται επί πλέον και χρηματοδότηση που είναι απαραίτητη για τις δραστηριότητές του και θα απολαμβάνει όλα τα προνόμια που έχουν τα εντός βουλής κόμματα. Ο νέος πολιτικός εκθεσιακός χώρος είναι γεγονός και είναι πνευματικό δημιούργημα του ΛΕΥΚΟ. Θα είναι ένας συνδυασμός που θα συμμετέχουν όλα τα κόμματα ανεξάρτητα το καθένα με τους δικούς του υποψηφίους προβάλλοντας το καθένα ξεχωριστά το πρόγραμμά του χωρίς να δεσμεύεται από τα άλλα κόμματα με τα οποία μπορεί να έρχεται και σε πολιτική αντιπαράθεση. Άν είχε γίνει αυτό στις προηγούμενες εκλογές τα κόμματα που συμμετείχαν και που όλα μαζί συγκέντρωσαν ποσοστό 17% και τώρα είναι εκτός βουλής όχι μόνο θα είχαν βουλευτικές έδρες αλλά θα αφαιρούσαν και έδρες από τα κόμματα του κατεστημένου που τις αύξησαν με τις δικές τους χαμένες ψήφους.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΟΡΟΪΔΑ ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ
Εφοσον προκειται για εκλογικη συνεργασια πρεπει κατα την γνωμη μου οι συνεργαζομενες δυναμεις να συμφωνησουν και σε ενα πλανο για την αντιμετωπιση εκλογικης νοθειας, να αναλαβει δηλαδη υπευθυνα την ημερα των εκλογων και ορισμενα συγκεκριμενα εκλογικα τμηματα (το καθε καθε κομμα αναλογα με τις δυνατοτητες του)και να στηθει ενα antitheft computer room οπου οι αντιπροσωποι με SMS και την βοηθεια password που θα αναγραφουν να αποστειλλουν τα αποτελεσματα.
Σημειωση:χρειαζονται,ο αριθμος κινητου,το ονομα και το password(διαφορετικο για τον καθενα αντιπροσωπο)...