Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Αφού ΟΛΟΙ Νίκησαν, τώρα πως γίνεται και αισθάνεται ο λαός χαμένος;



Δυστυχώς λυπάμαι αφού....................

Νίκησε η Αριστερά. Νίκησε ο ριζοσπαστισμός. Νίκησε η αντίσταση. Νίκησαν τα κινήματα. Νίκησαν οι αγωνιστές. Νίκησαν οι πλατείες. Νίκησαν οι δάσκαλοι. Νίκησαν οι καθαρίστριες. Νίκησαν οι γιατροί. Νίκησαν οι φαρμακοποιοί. Νίκησε η ΕΡΤ. Νίκησαν οι Σκουριές. Νίκησε η αλληλεγγύη. Νίκησε η ανατροπή.


Νίκησε η σταθερότητα. Νίκησε η ασφάλειατου πολίτη. Νίκησε η ευρωπαϊκή προοπτική. Νίκησε η ανάπτυξη. Νίκησαν οι επενδύσεις. Νίκησε η δημοσιονομική σταθερότητα. Νίκησε το πρωτογενές πλεόνασμα. Νίκησε το κοινωνικό μέρισμα. Νίκησε η επιχειρηματικότητα. Νίκησε ο εξορθολογισμός.


Νίκησε η ευθύνη. Νίκησε η νηφαλιότητα. Νίκησε η μετριοπάθεια. Νίκησε η κεντροαριστερά. Νίκησαν οι συνεργασίες. Νίκησαν οι συνθέσεις. Νίκησαν τα φρέσκα πρόσωπα. Νίκησαν οι νέες προτάσεις.


Νίκησαν οι δημοκρατικές αξίες. Με τις οποίες μεγαλώσαμε. Νίκησε η αυτοδιοίκηση. Νίκησαν οι νέες θέσεις εργασίας. Νίκησε η Εκκλησία. Νίκησε η Ορθοδοξία. Νίκησαν οι Έλληνες. Νίκησε το φιλότιμο. Νίκησε το έθνος. Νίκησε η περηφάνια. Νίκησε η σημαία. Νίκησε το ποδόσφαιρο.


Νικήσαμε . Πάμε για μπάνιο!!

UNFOLLOW

……….μετά από όλους αυτούς που νίκησαν και ζητωκραυγάζουν για την επιτυχία τους, η Ελλάδα και ο λαός της βρίσκονται σε τέτοια οικτρή κατάσταση, που δεν ξέρω  τι άλλο πρέπει να υποστούμε για να παύσουν όλοι αυτοί να ζητωκραυγάζουν…. Νενικήκαμεν

Δεν υπάρχουν σχόλια: