Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Ξεδιάντροπη πολιτική απάτη σε όλα τα επίπεδα! Κορόιδο κόσμε. Κορόιδα Έλληνες, κορόιδα Κύπριοι!



Δημήτρης Κυπριώτης

Και μετά από τα γλυκανάλατα και τις τάχα απειλές που φραστικά εκτοξεύτηκαν, από «φίλους και συμμάχους» ,ενάντια στην Τουρκία λόγω  της ιμπεριαλιστικής και αναθεωρητικής  συμπεριφοράς της, προς  όλες τις πλευρές που έχει ανοίξει τις απειλές της, τελικά έπεσαν οι μάσκες των δήθεν ειρηνοποιών μεγάλων δυνάμεων αλλά και των συμμάχων μας και φάνηκαν τα στυγνά και σκληρά  πρόσωπα των πάσης φύσεως πολεμοκάπηλων συμφεροντολόγων.
Έτσι λοιπόν δικαιολογημένα η Άγκυρα θριαμβολογεί σήμερα, τόσο για την αδυναμία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ (κάτι που τονίζαμε όλες αυτές τις ήμερες από τις στήλες εδώ) να καταλήξει σε κοινό ψήφισμα καταδίκης της Τουρκίας, για την απροκάλυπτη επίθεση που εξαπέλυσε στη Β. Συρία, όσο και για τη στάση της Ρωσίας, που πρωτοστάτησε στη μη έκδοση ψηφίσματος, αλλά και των άλλων δυνάμεων, που ο ένας μετά τον άλλον καλυπτόταν πίσω από την άρνηση της Ρωσίας.  
Παράλληλα με τα παραπάνω, ήρθαν και τα «μαντάτα» από την ΕΝΙ, την  ιταλική εταιρεία πετρελαιοειδών, που  διά στόματος ανώτατου στελέχους της στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό France 24,  ξεκαθάρισε «πως δεν πρόκειται να προβεί σε γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ και στα οικόπεδα που της έχουν παραχωρηθεί από τη Λευκωσία, εάν είναι να αρχίσει ένας πόλεμος με την Τουρκία». Υπόψη δε, ότι τα οικόπεδα στην κυπριακή ΑΟΖ, έχουν παραχωρηθεί κατόπιν διαγωνισμού από την Κυπριακή Δημοκρατία στην ΕΝΙ, από κοινού με τη γαλλική TOTAL.
Τέλος είχαμε και την εσωτερική κοροϊδία, τόσο από τον  πρώην, όσο και από το νυν πρωθυπουργό, όταν:
Ο μεν πρώτος δήλωσε με αυθάδεια, όπως  άλλωστε το έκανε  πάντα μη υπολογίζοντας τα ψεύδη με τα οποία φλόμωσε τον Ελληνικό λαό 4 χρόνια, ότι «η κυβέρνηση προσπαθεί να κατευνάσει την Τουρκία, μη αναλαμβάνοντας τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να καταγγείλει τη συμπεριφορά της προς τους συμμάχους». Προφανώς γιατί έχει ξεχάσει την δουλοπρέπεια και τη φοβικά σύνδρομα  της δικής του κυβέρνησης.
Ο δε δεύτερος, γιατί με περισσή σοβαροφάνεια  δήλωσε, μετά τη συνάντησή  του με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ, ότι «οι θεσμοί της ΕΕ και του ΝΑΤΟ πρέπει να πάρουν  επιτέλους μέτρα κατά της Τουρκίας», για να εισπράξει άμεσα πληρωμένη απάντηση από τον κ. ΓΓ του ΝΑΤΟ,  που συνέστησε «αυτοσυγκράτηση» στην Τουρκία και να μείνει στήλη άλατος! Συμπέρασμα:
 Ξεδιάντροπη πολιτική απάτη σε όλα τα επίπεδα!



Δεν υπάρχουν σχόλια: