Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Τελικά σε αυτόν τον τόπ[ο ποιος δουλεύει ποιον;

 

 

 Σε αποκαλυπτική του απάντηση στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη, ο Ευρωπαίος επίτροπος δηλώνει ότι η χώρα μας θα παραμείνει υπό επιτήρηση, μέχρι να αποπληρώσει το 75% του χρέους της


Το ερώτημα «για πόσα χρόνια ακόμα θα βρίσκεται η Ελλάδα υπό την επιτήρηση των Ευρωπαίων;» απασχολεί την ελληνική πολιτική σκηνή, αλλά και την κοινωνία, από τις πρώτες ημέρες της κοινής μας «ζωής» με τα μνημόνια.
Ένα ερώτημα, το οποίο, προς το παρόν, δείχνει να μην μπορεί να απαντηθεί ούτε από τους καθ' ύλην αρμόδιους, Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Το μόνο βέβαιο, όπως προκύπτει από απάντηση του Όλι Ρεν προς τη Νάντια Βαλαβάνη, είναι ότι η χώρα μας θα βρίσκεται υπό ενισχυμένη επιτήρηση ακόμα και μετά το τέλος του Μνημονίου και μέχρι να καταφέρει -εάν καταφέρει- να αποπληρώσει το 75% του χρέους της!



ΣΧΟΛΙΟ: Ο Επίτροπος έκανε τη ''δουλειά'' του και μάλιστα όπως την κάνει κάθε φορά με ''καθαρό''τρόπο, αφού αυτή είναι η αποστολή που έχει πάρει. Ποτέ δεν ξέφυγε ούτε ''ρούπι'' από αυτήν. Το ερώτημα τώρα είναι προς στην κυρία Βαλαβάνη, που μιας και έμαθε τι σκοπεύουν να κάνουν οι των Βρυξελών, η ίδια και το κόμμα της θα εξακολουθούν να μιλάνε για διαπραγμάτευση, για αποτίναξη του ζυγού των μνημονίων, έτσι στον αέρα; Θα κάνουν ότι δε ακούν τον κάθε Ολι Ρεν που απερίφραστα μιλάει για συνεχόμενη και επ΄άπειρον επιτήρηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: